Projekt

Inom Xperience Bridge driver vi flera spännande projekt, både internt och i samarbete med intressanta partners. Nedan ser du några projekt vi har på gång eller som kommer att startas under året. Vi letar ständigt efter nya spännande partners för nya projekt, sponsorer för existerande och planerade projekt samt volontärer som finner våra initiativ spännade och inspirerande. Hör av dig via vår intresseanmälan.

Är ni bäst på att dra nytta av seniorers erfarenhet och kompetens samt kompetensöverföring mellan generationer? Har ni bästa produkten / tjänsten för seniorer? Är ni själva seniorer och driver ett tillväxtbolag? Var med och tävla genom att registrera intresse här!

Via Xperience Hub ser vi till att alla våra medlemmar får all stöd de behöver, antingen via specialerbjudanden från våra partners eller interna tjänster anpassade till våra medlemmar. Erbjuder ditt företag tjänster eller produkter riktade till våra medlemmar – hör av dig via vår intresseanmälan.

SSSP – Sweden Senior Startup Project, är ett forskningsinitiativ under Xperience Bridge vars fokus är att bättre förstår utmaningarna vi står inför och hitta lösningar via både forskning och samspel parterna emellan. Forskar du inom området är du välkommen att bidra med dina råd och rön! Vill du också hjälpa till, antingen som sponsor eller volontär – skicka en intresseanmälan redan nu! Klicka här!

Våra resultat publiceras löpande i form av poddar, video och olika skriftliga dokument via vår hemsida, blogg och sociala media samt i en samling i slutet av projektet.

I samarbete med Mind and Space erbjuder vi Executive Forum – skräddarsydda nätverksgrupper / studiecirklar för VDar och ledare. Åldersmixen är en av faktorerna som definierar våra studiecirklar där man diskuterar utmaningar på djupet – något unikt på den svenska marknaden. Facilitator, med över 20 års erfarenhet är Leif Israelsson, VD för Mind and Space. Hans Lundmark, leder grupper speciellt mot bolagsstyrning och styrelsearbete – Boardwalk.