EN KORT ENKÄT

Tack för att du har valt att vara med på vår korta enkät. Som tack kommer vi lotta ut varje månad 1 vinnare som får 5 Trisslotter! Klicka på bilden till höger för att fylla i enkäten. Det tar inte mer ett par minuter!

Idag är digitaliserade, högteknologiska tillväxtföretag, ofta bara benämnda “startups” (snart Sveriges största jobbskapare) nästan synonymt med unga entreprenörer. Det saknas dock ofta vissa resurser i dessa bolag samtidigt som en stor del av marknaden för deras potentiella tjänster och produkter har glömts bort. Vi har också över 3 miljoner seniorer i Sverige, av vilka många redan har fått känna på den tuffa åldersdiskrimineringen, och vill man jobba efter pensionsålder är man välkommen att klippa buskar eller kanske rasta grannens hund. Problemet vi pratar om är gapet mellan startup-samhället och seniorer. Hjälp oss i vår forskning med några minuter av din tid att brygga det gapet.

“Snabbväxande tech-startup letar chefer mitt i karriären (25-30 år gamla)”. Man kan tro att det är en felskrivning, men tyvärr den bittra verkligheten för många seniorer – och taget ur en verklig jobbannons. Vi låter det tala för sig självt.