Äldre och yngre skapar ljuv musik

För att en relation ska utvecklas och bli stark oavsett om det är i en privat relation eller i ett startup bolag är det viktigt att vi har olika kompetenser och erfarenheter som kan mötas och på så sätt bidra till utveckling. Min uppfattning om oss människor är att vi vill utvecklas, lära oss, få nya perspektiv, utmanas och bli stimulerade. Ordspråket ”lika barn leka bäst” tror jag inte riktigt på. Hela vår civilisation har byggts på att vi mött olika människor som fått oss att tänka i nya banor och utveckla oss som individer.

Min första startup fungerade och utvecklades positivt just pga att vi som grundare hade olika erfarenheter, åldrar, kompetenser och kontaktnät vilket gjorde att företaget snabbare kunde attrahera samarbetspartners, investerare och nya kollegor.

En affärsidé kan vara relativt enkel och handlar oftast i grunden om att generera betalande kunder. Ett exempel på en sån idé skulle kunna vara att samla musik på ett ställe och erbjuda tjänsten via webben eller genom en app. Tror de flesta vet vilken tjänst jag refererar till utan att nämna den. Ett tydligt exempel på när en äldre person (Martin) mötte en yngre person (Daniel) och tillsammans kompletterade och skapade deras olika kompetenser ”ljuv musik”.

Detta är vad XperienceBridge handlar om, att skapa möten mellan generationer och överföra erfarenheter och kompetenser. Helt enkelt att få ljuv musik att uppstå…

kim_rundqvist

Kim Rundqvist Entreprenör, Intraprenör lång erfarenhet av att verka i startups. Specialiserad inom försäljning och digital marknadsföring. Blir intresserad av projekt som är svåra och utmanande, drivs av att utveckla mig själv och andra och är fokuserad på mätbara resultat.